Иззеха нелегални цигари, алкохол и дървесина във Видинско

12:30, 31 яну 19 / Крими 25 605 Topnovini
1

1720 къса контрабандни цигари, 154 литра алкохол без бандерол и 6 кубика незаконно добита дървесина (цер) установили вчера служители на Районно управление-Видин в частен имот в Новоселци.

Униформените извършили проверката в хода на проведена специализирана операция за противодействие на съхранението и търговията с нередовна акцизна стока и нерегламентиран дърводобив.

Полицаите иззели кутиите с надписи „Marble“ и „Vivas“ и съставили на стопанина акт по Закона за акцизите и данъчните складове. За констатираните нарушения били уведомени митнически и горски служители. Митническите инспектори съставили необходимите документи и иззели алкохола. Служителите на горското стопанство съставили на мъжа акт по Закона за горите и иззели дървесината. По случая в районното управление на полицията са заведени преписки.

Вчера, полицейски и горски служители извършили съвместна проверка в частен имот в гр. Дунавци и там установили дърва (бял бряст) без контролна горска марка и превозен билет. На стопанина съставили акт по Закона за горите и иззели дървесината. Малко по-късно, в частен имот в областния град проверяващите отново открили незаконно добита дървесина (цер). Горските служители съставили на стопанката акт и иззели дървата.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли да бъде променян романът "Под игото" на Иван Вазов?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 35 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.