Цеци Красимирова със секси фотосесия от Карибите

16:20, 31 яну 19 / Любопитно 25 2566 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българската манекенка Цеци Красимирова, която от години живее в чужбина, сподели в Инстаграм нова фотосесия.

Сексапилните кадри са заснети на Карибите. Моделът позира в кожен панталон с връзки и бюстие в готик стил, което перфектно кореспондира с богатите татуировки по ръцете ѝ.

"Да обичаш себе си означава да поемеш отговорност за своя живот и да правиш избори, воден от любов към себе си!", написа Красимирова към кадрите.

През декември тя обяви, че се е сгодила за Краля на марихуаната. В деня на годишнината от смъртта на бившия й приятел Косьо Самоковеца, който беше застрелян преди 15 години в Амстердам, Цеци Красимирова, която тогава беше ранена в главата, написа във Фейсбук:

"Днес е моят ден... Моят Специален ден... Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея... Моят втори рожден ден... Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там... на онова място... в Амстердам... Бях млада, наистина много млада и незнаеща, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент... Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес".

Няколко часа по-късно Цеци публикува снимка на ръката си с годежен пръстен.

Избраникът на Красимирова е мултимилионерът Майкъл Струмейтис. Той е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Струмейтис отглежда и огромни количества марихуана за медицински цели и напористо рекламира продукцията си в Инстаграм, като често позира с джойнт в ръка. Известен е и с прякора Краля на марихуаната. Той също обяви годежа в социалните мрежи и призна:

"Какво мога да кажа? Влюбен съм..."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама