"Реал" Мадрид продължава към полуфиналите

08:50, 01 фев 19 / Спорт 25 1246 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Реал" Мадрид продължава към полуфиналите в турнира за Купата на краля. Тимът на Сантиаго Солари спечели с 3:1 като гост на "Жирона" и след успеха с 4:2 в първия мач (общ резултат 7:3) попада сред четирите най-добри.

Мадридчани постигнаха четвърта поредна победа във всички турнири, докато "Жирона" е на другия полюс. Отборът от Каталуния се намира в серия от 11 срещи без успех.

На два пъти точен за "Реал" бе Карим Бензема (27' и 43'), който затвърди добрата си форма. Французинът записва името си сред голмайсторите в трети пореден мач, а за Купата на краля има на сметката си 5 попадения. Не се разписа единствено при класическата победа над "Леганес" в осминафиналите.

На "Монтиливи" Педро Поро намали за "Жирона" в 71', но отговорът на "кралския клуб" не закъсня и само пет минути по-късно Маркос Йоренте оформи крайния резултат - 3:1 за "Реал".

Така вече са ясни всички полуфиналисти за Купата на краля - "Валенсия", "Бетис", "Барселона" и "Реал Мадрид". Първите двубои от тази фаза на надпреварата са още следващата сряда, 6 февруари, а реваншите са насрочени за 27 февруари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама