ГЕРБ и БСП отново се спречкаха по повод скандала за Ларгото

10:40, 01 фев 19 / Политика 25 1484 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължава острият сблъсък между БСП и ГЕРБ заради скандала „Ало, Банов съм". Социалистите са категорични, че имат доверие на източника, предоставил им записа, на който твърдят, че се чува гласът на министъра на културата Боил Банов. Според БСП именно той е човекът, уговарящ начини за спестяване на неустойка на фирмата изпълнител на проекта за Ларгото в София.

Депутатът от левицата Александър Симов заяви, че всеки документ по случая е проверен преди записът да бъде разпространен. „Не знам точния момент, в който сигналът е станал известен. Но БСП не е някаква несериозна организация, която се превръща в „пощенска кутия”, категоричен бе Симов пред NOVA.

Маноил Манев от ГЕРБ обаче нарече левицата „рекетьорска група". И попита дали няма да се окаже, че Ангел Ангелов, който беше посочен като човекът, рекетирал Банов от години, не е бил назначен на работа в администрацията по времето на Сергей Станишев.

„След Конгреса на БСП излязоха флашки и мръстотии, и то скалъпени. Цяла година ни предстоят избори и, ако някой си мисли, че ще ги прави с такива мръсотии… Просто трябва да забрави”, каза Манев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама