Папараци съдят Джиджи Хадид

12:20, 01 фев 19 / Любопитно 25 1807 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Супермоделът Джиджи Хадид ще се изправи в съда заради публикуване на свои папарашки снимки в социалните мрежи без позволение от фотографите.

Агенцията Xclusive е завела дело срещу 23-годишната красавицата, като в него е посочено, че тя е споделила повече от 50 техни снимки в Инстаграм.

В документите пише, че приблизително 1,6 милиона души са коментирали или харесали снимките още през първите четири дни от публикуването. Затова от компанията търсят парично обезщетение.

По-голямата от сестрите Хадид е изтрила снимките скоро, след като ги е публикувала.

"На снимката на папараците съм аз - на улицата преди седмица. Аз позирах и се усмихвах, защото знам, че това е част от работата ми... Тези хора правят пари от нас, като легално ни преследват ежедневно. Те карат опасно и безразсъдно, за да ни снимат, поставят ни в опасни ситуации", написа в социалните мрежи чаровната блондинка и напомни, че тя и много нейни познати са претърпели катастрофи с коли заради папараците.

През 2017 година друг фотограф заведе дело срещу Джиджи със същите обвинения. Тогава двамата се споразумяха извън съдебната зала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама