Зодията издава кръшкачите

19:00, 01 фев 19 / Любопитно 25 1234 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мнозина тълкуват хороскопа като предупреждение за това какво се задава в близко бъдеще. И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, масово се възприема, че зодиакалният знак може да издаде кръшкачите, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.

За целите на ново проучване от сайта за извънбрачни връзки Виктория Милан са анализирали профилната информация на повече от шест милиона активни членове от над 33 страни. Въз основа на тези данни е отчетено представителите на кои зодии присъстват най-масово в сайта.

От компанията са установили, че 15% от потребителите от мъжки пол са представители на зодия Риби. Следват зодиакалните знаци Водолей (13%) и Скорпион (12%).

Сред жените, които членуват в сайта, най-много са представителките на зодия Овен (16%). След тях се нареждат дамите Близнаци.

Това, че половинката спада към най-палавите зодии не означава непременно, че ще ви изневери, успокояват от "Виктория Милан". "Не можем да кажем дали записаното в звездите със сигурност се случва между чаршафите. Можем само да дадем насока представителите на кои зодии най-често прибягват до услугите на сайта", казва неговият основател и главен изпълнителен директор Сигурд Ведал.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама