"Лудогорец" се раздели с Густаво Кампаняро

13:50, 01 фев 19 / Спорт 25 1400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Лудогорец" освободи своя полузащитник Густаво Кампаняро. Бразилецът не влиза в плановете на треньора Антони Здравков за пролетния дял на шампионата, въпреки че имаше договор с шампионите до края на 2019/2020.

Кампаняро пристигна в Разград през 2016 г. като свободен агент. Преди да облече екипа на "Лудогорец", той бе част от бразилския "Брагантино", италианския "Верона" и френския "Евиан" преди това.

Полузащитникът изигра 100 мача за "орлите", вкара 9 гола и направи 5 асистенции. Той бе предпочитан в началото на сезона от треньора Пауло Аутори, но след смяната на специалиста с Антони Здравков, бразилецът загуби статута си на титуляр.

"Лудогорец" привлече Серкан Юсеин, който играе на същата позиция и най-вероятно ще бъде титуляр в селекцията на Здравков при подновяване на шампионата.

След обявяване на новината за раздялата с бразилеца, той публикува емоционално обръщение в социалните мрежи.

"Изминаха три сезона на упорита работа, много труд, постижения и особено много радости. В България намерих нови приятели и се научих да уважавам още повече хората. Днес си тръгвам от "Лудогорец" сигурен, че направих всичко възможно и дадох най-доброто от себе си. Почитах тази фланелка от началото до края!", написа той.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама