Знаменитости, попаднали в Книгата за рекордите на Гинес

09:50, 05 фев 19 / Любопитно 25 1327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Знаем много за техния професионален успех, но няма шанс да отгатнем защо имената на някои известни личности са в Книгата за рекорди на Гинес.

Самюел Л. Джаксън

Той е един от най-добрите актьори в Холивуд. Участва в около четири филмови проекта за една година. Така че, не е изненадващо, че е включен в книгата като актьорът, чиито филми са най-печеливши. Но Самюел внимателно подбира проектите, в които да вземе участие и изглежда, че има нюх какви продукти ще се харесат на зрителите. Много изтъкнати режисьори мечтаят да работят с Джаксън, пише британското издание ОК.

Робърт Дауни-Джуниър

Името му също е включено в Книгата за рекордите на Гинес. Там името му фигурира заради негови китайски фенове, които са измайсторили огромна пощенска картичка от желязо, подписана от 5 339 души. Робърт определено не е очаквал такава изненада и казва, че е много поласкан.

Ози Озбърн

Друг необичаен рекорд принадлежи на Ози Озбърн. Той организирал най-голямото и силно крещене, като накарал над 52 000 души да викат. Всички те се събрали на стадиона по време на бейзболен мач и рекордните приходи от билети са предоставени за изследвания върху рака.

Джоан Роулинг

Авторката на книгите за Хари Потър също е с необичаен рекорд. В началото на кариерата си, докато един по един издателите отказвали да публикуват книгите й, може би писателката не можела и да си представи, че един ден книгите й ще надминат популярността на творбите на Уилям Шекспир. Но това се случва. "Хари Потър и прокълнатото дете" надминава Ромео и Жулиета и става най-продаваната книга във Великобритания.

Дуейн Джонсън - Скалата

Известен като Скалата, холивудският актьор постави рекорд не само заради физическата си сила. Той е успял да направи най-голям брой селфита за най-кратко време. Мачото се е снимал 105 пъти за три минути. Защо Скалата се е решил на тази стъпка, това не е ясно. Но ако внимателно следите профила му в Инстаграм, може да стигнете до извода, че той практически не се отделя от смартфона си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама