"Аз обичам, ти обичаш, тя обича" на Теди Москов гостува в Пловдив

09:00, 10 фев 19 / Култура 25 1115 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ е името на спектакъла, с режисьор Теди Москов, който ще гостува на 24 февруари от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив.

Участват: Малин Кръстев, Филип Аврамов, Владимир Зомбори, Каталин Старейшинска, Ирини Жамбонас, Иван Петрушинов, Таня Пашанкова, Мак Маринов, Георги Кацарски.

„Аз обичам, ти обичаш, тя обича“ идва под тепетата малко след официалната си премиера на сцената на Малък градски театър „Зад канала”. Сценарият е написан от Теди Москов и Симон Шварц, сценографията е на Петя Стойкова, а музиката е на Антони Дончев.

Аз обичам ти обичаш тя обича…Кой съм аз? Кой си ти? Коя е тя? Кои са всички и за какво става въпрос? Те са трима най- добри приятели, влюбени в една жена цели 30 години. Не става въпрос за триъгълник, а за четириъгълник- любовен и приятелски едновременно. А тя коя е? Кого от тях обича? Изобщо обича ли някого, или просто майсторски „жонглира“ с всичките? Може ли една жена да се влюбва често, но всеки път за първи път?

„Няма единствена любов! Всяка любов е единствена! Няма нищо по-сложно! Няма нищо по-просто! Всички са италианци. Аз обичам, ти обичаш, тя обича… ли? В тези 30 години, в продължение на които се развива действието, не става въпрос само за любов, а и за излъгани надежди, неосъществени мечти, пропаднали намерения. Това не пречи на комедията да се прокрадва във всеки един детайл от случващото се”, разказва режисьорът Теди Москов.
Спектакълът е вдъхновен от филма на Еторе Скола "Обичахме се толкова много“ (1974 г.), в който участват изключителните Клаудия Кардинале, Нино Манфреди, Виторио Гасман, Алдо Фабрици и Стефано Сата Флорес.

Артистите в нашето представление не им отстъпват по нищо.

Билети се продават на касата на МаскАрт в Дома на културата „Борис Христов“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама