Мартин Райнов пристигна на лагера на "Левски" в Кипър

13:50, 06 фев 19 / Спорт 25 1072 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полузащитникът Мартин Райнов заяви, че неговото желание през цялото време е било да премине в "Левски". Райнов парафира вчера контракт със "сините" за 18 месеца с трансфер от Берое, като сагата с неговото привличане на "Герена" се проточи от лятото.

Той вече пристигна в лагера на "Левски" в Агиа Напа и ще направи първа тренировка с новите си съотборници.

"Добре се чувствам, радвам се, че съм вече в отбора. Имаме още няколко дни от лагера. Със сигурност съм развълнуван, щастлив съм, "синята" фланелка е огромно нещо. Ще дам всичко от себе си, за да се докажа", каза Райнов.

"Моето желание беше да премина в "Левски". Още като разбрах, че има интерес, исках да дойда тук. Доста от нещата не зависеха от мен, но това е част от нашата професия. Опитвах се да не го мисля много, да се абстрахирам и да се концентрирам върху подготовката ми. Направих добра подготовка, добре се чувствам и съм готов", каза още той.

Райнов вече е разговарял със старши треньора Георги Дерменджиев.

"Той е интелигентен човек. Обясни ми какво ще изисква в процеса на работа, един опознавателен разговор проведохме. От отбора се познавам с Иван Горанов, с Костов, със Стаси Иванов също. С Горанов живяхме заедно и в Стара Загора, а после и в Пловдив. С него сме си доста добри приятели", каза той.

Халфът е готов да се включи в последната контрола на "Левски" в Кипър срещу сръбския Чукарички на 8 февруари.

Той обеща, че ще дава всичко от себе си с екипа на "Левски".

"Първо съм съсредоточен върху най-скорошно време да се докажа с фланелката на "Левски" и след това има време за всичко. Благодаря на феновете, пожелавам им да са преди всичко здрави. Искам да им кажа, че ще давам всичко от себе си със синята фланелка и ще се раздавам на 100%", каза той.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама