Андре Рийо разпродаде „Арена Армеец“ за втори път

17:10, 11 фев 19 / Любопитно 25 1217 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Харизмата и уникалният прочит на класическата музика на Андре Рийо за втори порден път разпродадоха най-голямата зала у нас „Арена Армеец“.

Краля на валса ще доведе своя най-голям частен оркестър в света „Йохан Щраус“ отново у нас на 8 юни, като вече няма билети за фантастичното му шоу, похвалиха се организаторите „БГ Саунд Стейдж“.

Миналото лято холандецът постави рекорд у нас за най-бързо запълнена зала, като успя да продаде всички пропуски само за три дни при средна цена на билета 165 лв. Тогава се наложи и той обяви и втора дата, непосредствено след първата, която също разпродаде. Все още не е ясно дали Рийо ще успее да намести в графика си отново още една дата и да остане в София за втори концерт. В интернет все по-засилено обаче хората търсят да закупят билети за голямото събитие.

Неговият оркестър отново пристига начело с българката Кремена Минева, която е първа цигулка в редиците му и свири с гениалния диригент вече 24 години. Подготвена е чисто нова програма с много изненади за почитателите на класическия звук, като обещават повече инструментални интерпретации от най-изявените членове на оркестъра.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама