"Левски" представи новия си треньор и трите нови попълнения

14:55, 12 фев 19 / Спорт 25 1192 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Левски" представи новия си старши треньор на "Левски" е Георги Дерменджиев и трите новите попълнения в клуба - Валери Божинов, Мартин Райнов и Живко Миланов.

Дерменджиев все още няма подписан договор с клуба. "Още не, надявам се до няколко дни да стане факт. За себе си нямам опасения. В мен няма напрежение, аз съм спокоен. Мисля, че нещата вървят в благоприятна посока. Подготвяме отбора и очакваме първия мач. Бавят се нещата, защото всичко трябва да бъде изпипано", заяви Георги Дерменджиев по повод своя контракт, съобщи Гонг.

Не е ясно каква е точно причината за забавянето на договора, но най-вероятно е свързана с промяната по върховете. Очаква се клубът да смени собственика си. Спас Русев обяви, че това най-вероятно ще бъде Васил Божков.

До този момент клубът привлече само българския играчи, в унисон с обещанието на новия изпълнителен директор Павел Колев, че тимът ще залага на родното. Живко Миланов, Мартин Райнов и Валери Божинов подписаха с тима в рамките на изминалите 10 дни, след като стана ясно, че ще се смени и мажоритарният собственик на "Левски".

Валери Божинов ще играе със своята запазена марка – екипа с номер 86. Живко Миланов позира с фланелка с номер 20, а бившият капитан на Берое с екипа с номер 70. И тримата имат договори с клуба за срок от година и половина.

Запитан, дали има яснота кога ще бъдат изплатени заплатите на футболистите и кога официално ще се смени собственикът, Георги Дерменджиев отговори: „Това не е в моите правомощия, но съм убеден, че ще се случи всичко това. Аз съм сигурен, че ще се случи до няколко дни.”

Относно евентуално назначаване на нов спортен директор, Дерменджиев коментира: „Тази тема се обсъжда. В един клуб, когато идва нов собственик и трябва да се организира този клуб, вие знаете, че има определени длъжности, които са задължителни. Но това ще стане малко по-постепенно, защото хората, които ще дойдат, ще трябва да бъдат на нивото, на което ние искаме.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама