Какво да подарите на половинката си за Деня на влюбените

09:20, 14 фев 19 / Любопитно 25 1276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тъй като има хиляди начини да кажем "Обичам те", има и хиляди начини да празнуваме Деня на Свети Валентин. Независимо дали искате романтичен празник на Свети Валентин или един палав ден, тук ще намерите всички идеи за успешен празник.

Меню за афродизиак за Свети Валентин
Ако не изберете вечеря в ресторант, ние ви съветваме да приготвите романтично ястие (и палав десерт) за Деня на влюбените.

Заложи на афродизиаците, за да повиши желанието по време на хранене. Джинджифил, шоколад, стриди ... 

Какъв подарък да изберете за Свети Валентин?
За да развалите скъпата си на Свети Валентин, ние ви даваме всички наши идеи за подаръци. В нашата селекция, ще намерете идеите за подарък за нея: бельо, бижута, цветя, парфюм, модерен и луксозен грим.

Ако търсите подарък за мъже, ние имаме това, от което имате нужда! Открийте истинските подаръци, които мъжете искат. Избор на парфюми, дрехи, часовници, портфейли, грижа за тялото ... 

За Свети Валентин може да изберете подарък за двойка! Весела секс-играчка или романтично пътуване.

Направете се красиви за Свети Валентин
Защо да не се възползвате от възможността да експериментирате с нова палитра гримове? Сложете парти грим и заложете на блясъка!

Ако предпочитате да останете естествени, ще сте също толкова красива.

Свети Валентин: казваме „да“ на секси бельо
Бельото е Вашето малко удоволствие. С него се чувствате жена, секси, самоуверена и завладяваща.

За да отпразнуваме празника на влюбените, решихме да разтворим портфейла. И в действителност, това ни дава особено възможност да купим по-красиво бельо. Бельо от пасиона, Адам и Ева, Андис или Солей Сукре, евтино или марково бельо: какво значение има! Докато се чувстваме добре и комфортно.

Свети Валентин без Свети Валентин
А за тези, които не искат да празнуват Деня на влюбените, проверете Деня на Галентин. Това е една страна на празника, специално запазена за приятелки.

Ако не искате да прекарате вечерта сами на дивана, с компанията на Netflix и нездравословна храна, не изпадайте в паника, а организирайте парти 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама