Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха на Свети Валентин

14:20, 15 фев 19 / Любопитно 25 1034 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата Кейти Пери каза "Да" на Орландо Блум след 3-годишния им романс. Актьорът й предложи на Свети Валентин с розов ретро пръстен, съобщи "Дейли мейл".

Пери сподели снимка в Instagram с любимия си и бижуто на своята ръка. 

Майката на певицата сподели радостната новина във фейсбука си, като написа: "Вижте кой се сгоди миналата нощ". 

Орландо предложил на изпълнителката под арка във формата на сърце, а тя се разплакала. И двамата изглеждали изключително развълнувани на сцената. 

В този специален момент за двойката Кейти Пери е с цикламена рокля на дизайнерката Александра Рич. Маникюрът й също бе в същата гама и перфектно пасна на пръстена, с който Блум й предложи брак.

За да бъде в тон с празника, певицата беше и с големи обици, както и искрящ колан, във формата на сърце.

В интервю за списание "Paper" само преди няколко дни Кейти споделя: "Аз съм изключително прагматична и не съм капризна... Имам предвид, че бях женена на 25 години. Сега съм на 34, минаха почти 10 години оттогава. Да си с един човек до края на живота си - не бях сигурна, че това е за мен. Аз съм доста по-различен човек".

За неуспешния си брак с Ръсел Бранд тя заяви пред списание W: "Наистина ми хареса. Беше едно ново, забавно и вълнуващо преживяване. Радвам се на това, което съм в момента, и вярвам, че всичко се случва с причина". Певицата беше омъжена за него от 23 октомври 2010 до 16 юли 2012 г.

Кейти Пери и Орландо Блум започват да се срещат след партито на 73-те награди "Златен глобус" през януари 2016 г. Двамата се разделиха през март 2017 година, но през декември същата година бяха забелязани заедно на почивка в Япония. Те признаха официално, че са се събрали през февруари 2018 г.

Орландо също има предишен брак. Той е бил женен за австралийския модел Миранда Кер от 2010 до 2013 година. Двамата имат син Флин Кристофър на 8 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама