Любо Пенев: ЦСКА има нужда от нови попълнения

14:50, 15 фев 19 / Спорт 25 256 Topnovini
1

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев разкри, че очаква да подсили състава с нови попълнения до края на месеца, когато затваря трансферният пазар в Първа лига. Той обаче не пожела да даде подробности.

"Да не избързваме, да изчакаме да се затвори трансферният прозорец. Има информация за трансфери, но обичам да я давам, когато съм сигурен в нещо. Очаквам трансфери. Нека да е нещо сигурно и тогава ще кажа повече", каза Пенев, цитиран от вестник "24 часа".

"В един отбор, когато попадне добър футболист на която и да е позиция, е добре. Защото идва силен футболист и повишава конкуренцията, за мен това е важно, Има конкретни постове, които желаем да подсилим до края на февруари", сподели Пенев.

Засега най-оголена изглежда ситуацията на десния фланг на отбраната, където бяха освободени Борис Секулич и Станислав Манолев и тя трябва да бъде запълвана от младоците Стойчо Атанасов и Иван Турицов, който беше под наем в "Литекс".

"Стойчо Атанасов остава десен бек, присъедини се Турицов към нас, той е перспективен футболист, беше титуляр, макар и във Втора лига. Така че на тази позиция отдясно в отбраната имаме двама футболисти", заяви Пенев.

 

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани