Любо Пенев: ЦСКА има нужда от нови попълнения

14:50, 15 фев 19 / Спорт 25 856 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев разкри, че очаква да подсили състава с нови попълнения до края на месеца, когато затваря трансферният пазар в Първа лига. Той обаче не пожела да даде подробности.

"Да не избързваме, да изчакаме да се затвори трансферният прозорец. Има информация за трансфери, но обичам да я давам, когато съм сигурен в нещо. Очаквам трансфери. Нека да е нещо сигурно и тогава ще кажа повече", каза Пенев, цитиран от вестник "24 часа".

"В един отбор, когато попадне добър футболист на която и да е позиция, е добре. Защото идва силен футболист и повишава конкуренцията, за мен това е важно, Има конкретни постове, които желаем да подсилим до края на февруари", сподели Пенев.

Засега най-оголена изглежда ситуацията на десния фланг на отбраната, където бяха освободени Борис Секулич и Станислав Манолев и тя трябва да бъде запълвана от младоците Стойчо Атанасов и Иван Турицов, който беше под наем в "Литекс".

"Стойчо Атанасов остава десен бек, присъедини се Турицов към нас, той е перспективен футболист, беше титуляр, макар и във Втора лига. Така че на тази позиция отдясно в отбраната имаме двама футболисти", заяви Пенев.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама