Спецсъдът остави в ареста Димитър Желязков - Очите

19:10, 16 фев 19 25 1240 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Състав на специализирания съд разгледа мярката за неотклонение на Димитър Желязкoв - Митьо Oчите днес и взе решение той да остане в ареста. Основанията са, че именно той е лидерът на престъпна група за рекет, побои и разпространяване на наркотици, която е действала по Южното Черноморие и се е позлзвала с влияния и в страната. Припомняме, че на 04 август 2018-а година той бе заловен в Турция само дни след като "офейка" от страната, за да избегне ареста си като бос на престъпната група.

„Обвиненията към мен са несериозни, а сега обвиняват и дъщеря ми. Как може такова нещо. Тя е майка“, заяви Желязков по време на наказателния съд за гледане на мярката му за неотклонение, съобщи БГНЕС.

Митьо Очите добави, че е отишъл в Турция, защото има здравословни проблеми, а адвокатът му уточни, че кървенето е от вътрешни органи, ни отказа подробности.

Според думите му турските надзиратели в затвора не допускали свиждания с негови близки, разрешавали само свиждане с адвокат, който предавал колетните пратки от съпругата му Антигона. Там обаче задържали скъпоструващи лекарства необходими за несебърския гангстер за функциониране на „бъбреците и уретрата му“.

Магистратите са изправени пред дилема къде да настанят гангстера след процеса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама