Ариана Гранде се нареди до "Битълс" в историята на музиката

08:20, 21 фев 19 / Любопитно 25 1756 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

25-годишната попизпълнителка Ариана Гранде влезе в музикалната история наравно с „Битълс”. В момента три нейни песни заемат първите три места в 60-годишната история на класацията Хот 100 на "Billboard" за сингли, "окупирал" едновременно първите три места, съобщи сайтът на изданието.

Ливърпулската четворка е постигала това преди 45 години, когато в продължение на пет седмици през март и април заемат първите три позиции. На 4 април същата година легендарната ливърпулска четворка успява да "завладее" цялата челна петица.

Изпълненията на Ариана Гранде са в челната тройка вече четвърта поредна седмица. Тя публикува в социалните мрежи благодарности към всички, които я подкрепят.

На първата позиция е безспорният и хит "7 Rings". На второ място дебютира парчето й "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored". Сингълът "Thank U, Next", с който Гранде прекара седем непоследователни седмици на върха в чарта, се е изкачил от седмото до третото място.

Челната петица в класацията Хот 100 на "Billboard" се допълва от певицата Холзи със сингъла "Without Me" и рапърите Пост Малоун и Суа Ли с парчето "Sunflower".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама