Даниъл Крейг ще се снима във филм на Тод Фийлд

08:20, 22 фев 19 / Любопитно 25 961 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Даниъл Крейг се готви да бъде звезда във филма "The Creed of Violence" на Тод Фийлд, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.
 
50-годишният актьор ще се превъплъти в образа на Робоун в киноадаптация по едноименната книга на Бостън Теран, след като приключи участието си в 25-ия филм за Джеймс Бонд.

Новият филм ще опише историята за престъпника Робоун, който купува оръжие, за да го внесе нелегално от САЩ в Мексико, където е избухнала революция. След като е разкрит от ФБР, той е принуден да осъществи плана си като агент под прикритие.

Планирано е снимките да започнат през 2020 г. Продуценти ще са Брайън Оливър от компанията "Ню рипъблик пикчърс" и Джони Лин от "Филмула".

54-годишният Фийлд първо се зае с адаптирането на книгата на Теран за големия екран през 2011 г., а по-късно склони да бъде режисьор на филма.

По-рано Леонардо ди Каприо и Крисчън Бейл бяха кандидати за ролята на Робоун, но филм не бе заснет, макар че през 2013 г. бяха намерени нужните за това средства.

Първоначално се планираше 25-ият филм за Бонд да излезе по екраните на 14 февруари 2020 г., но след това премиерата му бе отложена за 8 април същата година. В актьорския му състав ще са също Наоми Харис, Ралф Файнс и Леа Сейду.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама