Цветанов откри 10-ия Зимен фестивал на Младежи ГЕРБ в Сандански

11:10, 23 фев 19 / Политика 25 455 Topnovini

Председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов откри 10-ия зимен фестивал на младежи герб под наслов #EU bg., на който отново домакин е Сандански. Форумът се организира съвместно със Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и Фондация „Ханс Зайдел“.

В рамките на днешния и утрешния ден над 140 младежи от цялата страна ще дискутират по различни теми, свързани с национални и местни приоритети в контекста на глобалната европейска политика, с икономиката, с генезиса и съдържанието на българския политически процес в условията на демокрация, както и с бъдещето на Европа.

По време на откриването Цветанов изрази мнение, че една от основните причини БСП да напусне парламента бе, за да участва в процедурата по ратифициране на протокола за присъединяване на Северна Македония към Северноатлантическия съюз.
По думите му това е станало ясно, когато в сряда, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е предложила ратифицирането на договора за бъде гледано като точка първа, но БСП не са влезли в зала.
Той добави, че с напускането на парламента, левицата ще генерира и много фалшиви новини.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Ще сте дисциплинирани ли ако облекчат мерките срещу COVID-19?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 71 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.