Цветанов в Струмяни: Правителството осигури допълнителни средства за проекти в общините, една от които е Струмяни

17:12, 23 фев 19 / Политика 25 1360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благодарение на усилията си правителството осигури допълнителни средства за реализирането на проекти в редица от българските общини, една от които е Струмяни. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател партията Цветан Цветанов по време на среща със симпатизанти на партията в Струмяни. „Надяваме се, че това ще покаже на жителите на Струмяни, че ние не делим общините на наши и ваши. За нас е важно да се подпомагат всички проекти, които са в полза на гражданите", заяви Цветан Цветанов. Той добави, че Община Струмяни има ѝ възможността да реализира проекти, които могат да бъдат финансирани по европейските фондове и Програмата за трансгранично сътрудничество.

В Струмяни Цветан Цветанов обсъди с членове и симпатизанти на партията и актуални теми от политическия живот в страната и предстоящите избори за Европейският парламент и местната власт. Според него изборите през май ще се проведат във време, което само по себе си ще бъде предизвикателство, тъй като ще има три почивни дни. „Трябва да постигнем висок резултат на европейските избори, които ще са генерална репетиция за местните избори, които са също много важни, тъй като победата и на тях ще ни гарантира успешно довършване на управленския мандат. Това е важно, защото имаме нужда България да продължава да е стабилна", добави Цветанов.

„Смятам, че в БСП тепърва ще има процеси, които ще доведат до напрежение, но за нас най-важното е структурите ни да са силни", подчерта още Цветан Цветанов. Той отбеляза, че в политиката най-важното нещо е да се гарантират реалните резултати за хората. В рамките на срещата бяха поставени много въпроси от страна на членовете и симпатизантите на партията, които най-вече бяха свързани с повишението на цената на водата в Струмяни. Цветанов заяви, че е наясно с това, че проблемът е сериозен, както за общината, така и за Разлог. Той заяви, че един от основните проблеми в тази връзка е липсата на консолидация на Асоциацията по ВиК заради отказа на Община Кресна да се включи в нея. Заедно с Цветан Цветанов в Струмяни са народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева, както и депутатите Стефан Апостолов, Александър Мацурев, д-р Емил Тончев и областният управител на Благоевград, който е и общински председател на ГЕРБ-Благоевград, Бисер Михайлов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама