Кариерно изложение за българи в Лондон

12:00, 02 мар 19 / Общество 25 355 Topnovini
1

Кариерно изложение за българи във Великобритания ще се проведе на 9 март в Посолството на България в Лондон. Събитието се организира от Министерството на труда и социалната политика и сдружение „Български кариерен форум“ за седма поредна година. Целта на инициативата е сънародниците ни, които учат, живеят и работят във Великобритания да се срещнат с водещи български работодатели и да се запознаят с атрактивни и интересни възможностите за работа у нас.

Сред участващите компании тази година са Trading 212, Британско-българска бизнес асоциация, VMware Bulgaria, Methodia, GemSeek Consulting, Нетера ООД, Теси, Sensata Technologies, Amplify Analytics, brightive, FTS Bulgaria и Visteon Electronics, Заедно в час, Лечение без граници и GradLink. По време на форума работодателите ще разкажат за своята дейност и ще запознаят аудиторията със свободните позиции, които предлагат.

Посетителите на форума ще бъдат запознати с възможностите за стартиране или продължаване на професионалната си реализация в България. Организаторите ще представят актуална информация за пазара на труда у нас, предимствата на трудовото и социалното ни законодателство, както и най-актуалното от политиките в подкрепа на младите хора, работещи в България.

Изложението ще включва и информационна сесия за Брекзит и гарантирането на правата на българските граждани, след като Великобритания напусне Европейския съюз.

Посещението на изложението е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която може да направите тук: https://bgcareersfair.com/registration/. Актуална информация за предстоящия кариерен форум, неговата програма и участващите компании може да получите на фейсбук страницата на събитието https://www.facebook.com/events/753895034980501/ и на https://bgcareersfair.com/za-posetiteli/london/.

През миналите години кариерното изложение в Лондон беше посетено както студенти, така и хора с няколко години професионален опит от сектори като финанси, икономика, бизнес, инженери, ИТ специалисти и др. Тази година спонсор на събитието са Trading212 и Теси. Форумът се организира с подкрепата на Българската асоциация за управление на хора, Българската асоциация за софтуерни компании, Британско-българската бизнес асоциация, GradLink, Заедно в час и Лечение без граници.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 29 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.