Хитът "Деспасито" постави нов рекорд по гледаемост

15:20, 26 фев 19 / Любопитно 25 1260 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хитовата песен "Деспасито" на пуерториканската регетон звезда Луис Фонси, записана в сътрудничество с Деди Янки, постави нов рекорд по гледаемост, съобщават "Форбс" и ЮПИ, цитирани от БТА.

Бавно, но сигурно, хитът продължава да "пише" история. На 24-ти февруари клипът към "Деспасито" е преминал границата от 6 милиарда гледания в популярната платформа за видеосподеляне. През следващите няколко дни клипът е гледан още 4,3 милиона пъти.

Малко над две години бяха необходими на хитовия сингъл, за да отбележи знаковото постижение. Оригиналното видео към "Деспасито" беше качено в Ютюб през януари 2017 г. Впоследствие клипът стана първият в историята на платформата, отбелязал 3 милиарда, 4 милиарда и 5 милиарда гледания.

"Деспасито" намери място и в Книгата на рекордите на Гинес през 2018 г., когато Луис Фонси беше почетен със седем титли за хитовата си песен.

С новото си постижение хитът "Деспасито" изглежда недостижим сред клиповете с милиарди гледания в Ютюб. Най-близките му конкуренти са "Shape of You" на Ед Шийран с 4,09 милиарда гледания и "See You Again" на Уиз Калифа в сътрудничество с Чарли Пут с 4,02 милиарда гледания.

В пика си хитът "Деспасито" отбелязваше до 25,7 милиона гледания на ден.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама