Шеф Ангелов слага край на разхищението на храната в Hell’s Kitchen

16:40, 27 фев 19 / Любопитно 25 1337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в Hell’s Kitchen България шеф Виктор Ангелов ще сложи край на разхищението на храна в адската кухня.

Наказанието заради първата провалена вечеря ще накара 18-те претенденти за титлата „най-добър готвач“ да научат болезнено уроците си и как истинските майстори използват продуктите за всяко ястие до последното късче. Вечерната резервация пък ще им донесе нова изненада и на мъжете и жените в кухнята ще им дойде нанагорно от новите правила в кухнята на шеф Ангелов.

Готови за битка в Hell’s Kitchen се връщат Хани, Светозар и Невена, които след едно денонощие в болницата доказаха, че коварният вирус не може да ги откаже от участие в надпреварата за 100-те хиляди лева. Дали обаче една от дамите няма да се откаже от битката в Hell’s Kitchen заради дълго чакано събитие в живота й, предстои да разберем.

Обстановката Hell’s Kitchen България отново ще бъде нажежена до червено.

Първото дневно предизвикателство ще изправи отборите в състезание по основни готварски умения, а екипната игра ще позволи на един от тях да спечели. Няма да липсват и открити женски конфликти със заявката да се превърнат в хронични, а при мъжете ще се откроят и такива, които ще имат неблагоразумието да не се вслушат в изискванията на шеф Ангелов.

Ще успят ли да се справят по-добре професионалистите с вечерната резервация или ще оставят отново гладни гостите в ресторанта на Hell’s Kitchen и кой ще бъде вторият номиниран участник, ще разберем в 21:00 часа.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама