Ел Макферсън отиде на Виенския бал с тоалет на българка

13:20, 01 мар 19 / Любопитно 25 1633 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Моделът Ел Макферсън се нареди до знаменитостите Никол Шерцингер и Елизабет Хърли, като избра тоалет на българската дизайнерка Невена Николова.

С елегантната рокля в черно Макферсън отиде на прочутия Виенски бал в австрийската столица. Тоалетът се състои от две части, като горната е изработена от черна дантела, плътно прилепнала по тялото и дълга пола.

"Полата е от жакард с висока талия и е със специална кройка за обем без кринолин", казва Николова, цитирана от вестник "Монитор". Дизайнерката облича и първата дама Деси Радева.

В пост в Instagram Ел благодари специално на българската дизайнерка за тоалета си.

Ел е отишла на бала по покана на милиардера Рихард Лугнер, който всяка година кани различни знаменитости за придружители. Досега с него на бляскавото събитие във Виена са ходили дами като София Лорен, Джоан Колинс, Памела Андерсън, Парис Хилтън и други.

В тазгодишното издание участие взеха и Герхард Шрьодер и новата му съпруга Ким Со Йон, Кончита Вурст, австрийският канцлер Себастиан Курц, приятелката му Сузане Тиер, Зоран Заев и съпругата му Зарица, вицеканцлерът на Австрия Хайнц-Кристиян Щрахе и съпругата му Филипа и др.

Вижте роклите, с които Невена Николова облече още Никол Шерцингер и Лиз Хърли.

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Cardemepe 18:46, 22 мар 23

buy accutane uk no prescription Luigi, Almasio P

2 FarmFourl 01:34, 11 фев 24

Malaria post worker propecia generika 1mg Stefanadis, D

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама