Ето кои са модните тенденции за Пролет 2019

18:20, 01 мар 19 / Любопитно 25 1492 Шрифт:
Автор:

Тази година модните тенденции за пролетния сезон се изразяват в женственост, ефирност и екстравагантни цветове. Разнообразието от цветове, форми и кройки е богато и за всяка дама има по нещо, което да допълни гардероба й.


По модните дефилета се вихрят феерични дълги рокли, пастелни и ярки тонове се комбинират в елегантни костюми, а класиката черно и бяло и тази година обиколи подиумите.


Нестандартното тази пролет са бермудите и късите спортни панталони, които от дреха за излет навън или спорт, се превръщат в ежедневно облекло за офиса.


Бледо лилаво, пастелно розово, наситено оранжево, магента и нежно синьо са цветовете, които преобладават този сезон. Наред с тях, в другата крайност,  все така актуални и тази година остават неоновите искрящи цветове.


Големите геометрични фигури, комбинираните десени тип „пачуърк“, голите рамена – това са трендовете, които ще виждаме по витрините. Пера и пеперуди са модерните детайли за годината, а за най-екстравагантните и дръзки, модата тази пролет предлага изобилие от полупрозрачни, металическите отблясъци и нестандартни комбинации от принтове.


Подбрали сме галерия от снимки, която да ви вдъхнови да експериментирате и разгърнете въображението си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама