Къде няма да има вода в София

07:00, 05 мар 19 / Общество 25 323 Topnovini
1

На 05 март 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Фредерик Жолио Кюри“ жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Димчо Дебелянов“ от ул. „Антон Чехов“ до ул. „Димитър Н.Гичев“
ул. „Чарлз Дарвин“ от ул. „Димчо Дебелянов“ до ул. „Атанас Далчев“
ул. „Атанас Далчев“ от ул. „Чарлз Дарвин“ до ул. „Димитър Н. Гичев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Димчо Дебелянов“ ъгъла с ул. „Чарлз Дарвин“.

На 05 март 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Франсис де Пресансе“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Франсис де Пресансе“ от ул. „Мърфи“ до ул. „Алеко Константинов“
ул. „Мърфи“ от ул. „Русалка“ до бул. „Мадрид“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мърфи“ №16.

На 05 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул.“Цариградско шосе“, вилна зона „Врана – Лозен - Триъгълника“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Цариградско шосе“ от № 164 до АМ „Тракия първи километър“
вилна зона „Врана - Лозен – Триъгълника“ и Институт по генетика на растенията.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Висо“ пред сервиз „Пежо“.

На 05 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул.“Малобучински път“, местност „Манилов дол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на местност „Манилов дол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Малобучински път“ ъгъла с ул. „Бор“.

На 05 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул.“Рила“, вилна зона „Мало Бучино“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Родопи“, ул. „Мургаш“, ул. „Рила“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родопи“ ъгъла с ул. „Янтра“.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 56 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.