Най-безумните постъпки на феновете на звездите

08:00, 04 мар 19 / Любопитно 25 1501 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-вманиячените фенове на звездите биха направили и невъзможното, за да привлекат вниманието на своите любимци към себе си. Някои от тези поклонници дори извършват такива откачени постъпки, че последствията от тях се оказват непоправими. На вашето внимание сме събрали някои от най-странните случаи на проявите на фанатична любов.

Поклонница на Риана

Благодарение на своите постоянни лайкове и коментари в Instagram една от фенките на Риана успява да привлече нейното внимание. 25-годишната Санам ежедневно пише на певицата и я моли за отговор. И го получава. Поп дивата не само й пише лично, но и й предлага да участва в клипа й "Bitch better have my money". Разбира се, огромна роля изиграва външността на фенката. Оказало се, че Риана отдавна искала именно подобен типаж.

Безумната фенка на Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър е една от световните звезди, които винаги могат да се похвалят с огромно количество безумно влюбени в тях фенки. Понякога обаче това сляпо обожание придобива странна форма.

Например, една от безбройните фенки на певеца купува оставена от Бийбър след негов концерт бутилка вода за 624 долара. Притежателката на тази така ценна вещ наддавала за нея на търг и я пази в дома си като ценен трофей.

Татуираният фен на Майли Сайръс

Обсебеният фен на Майли Сайръс - 42-годишният Карл Маккойд, сложил по тялото си 29 татуировки, всяка една от които е свързана с певицата - нейните инициали, образът й и думи от нейни песни. Това му коствало почти 3 000 паунда. Дори кръстил една от дъщерите си на певицата.

За съжаление звездата не оценила тези жертви. Тя нарекла татуировките "грозни" и "зловещи". Затова Карл се обидил и премахнал всички рисунки.

Тайнственият почитател на Тейлър Суифт

През 2013 г. безработен жител на Чикаго преплувал залива до Роуд Айлънд, където се намира къщата на Тейлър Суифт, за да успее да се срещне с нея. Само че 22-годишният мъж не отчел факта, че на отсрещния бряг с разперени ръце чакала не световноизвестната поп дива, а доста по-непривлекателен и не толкова благонравен полицай. В резултат Ромеото бил задържан.

Робърт Патинсън и неговата фенка

Звездата от вампирската сага "Здрач" Робърт Патинсън е разбил не едно сърце. Веднъж докато раздавал автографи, една от неговите фенки отрязва кичур от косата на своя кумир. Възможно е момичето да е искало да направи вуду кукла и да омагьоса звездата. Това обаче така и не й се отдава - охраната веднага взела косата на звездата.

Нежеланата невеста на Хю Джакмън

Обичайната тренировка във фитнеса за Хю Джакмън можеше да се превърне в истинска трагедия. И всичко защото една от фенките му разбрала къде тренира и се появила там. Във фитнеса дамата отишла до актьора, доближила до гърлото му електрическа самобръсначка и закрещяла: "Ние ще се оженим, нали така?".

Пред съда фенката заявила, че просто искала да махне отвратителните бакенбарди на бъдещия си съпруг.

Двойникът на Ким Кардашиян

Заради любовта си към Ким Кардашиян 23-годишният визионер Джордан Джеймс Парк стигнал до крайност. Суперфенът си направил над 40 пластични операции, за да заприлича външно на звездата. Това му коствало 100 000 паунда. Множеството инжекции с ботокс наистина го променили, въпреки че бил предупреден, че устните му могат да експлодират някой ден.

Феновете на Анджелина Джоли и Брад Пит

В обява по Ebay преди време се появява обява, че се продава въздухът, който е бил събран по време на премиерата на филма "Мистър и Мисиз Смит" в Калифорния. Докато Брад Пит и Анджелина Джоли контактували с феновете си, търговецът държал отворен буркан, така че да могат молекулите да влязат вътре.

Притежател на ценния буркан станало онлайн казиното GoldenPalace.com. "Това е поредният нагледен пример на феномена на попкултурата", коментира ситуацията директорът на компанията Ричард Роу.

А вие готови ли сте да купите въздуха, който е дишал вашият кумир?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама