Изпълнение върна спомен от миналото и разплака Камелия в „Гласът на България“

11:30, 04 мар 19 / Любопитно 25 2901 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вторият епизод от кастингите на тъмно в Сезон 2019 на „Гласът на България“ започна ударно с четири обърнати стола и ново попълнение за отбора на Иван Лечев. 29-годишната Ива Георгиева предизвика истинска битка между треньорите. Певицата е с успешна музикална кариера в Дубай, мечтае да се реализира професионално в родината си и получи признанието на Михаела Филева, че притежава най-впечатляващия глас от явилите се до момента участници. Въпреки че Влади Ампов се опита да спечели Ива с тениска с надпис: „Отбор Графа“, в крайна сметка тя реши да се присъедини към тима на Иван Лечев.

Първият дует в новия сезон на „Гласът на България“ започна участието си в кастингите на тъмно с изпълнение на поп-фолк хита „Две очи разплакани“, което върна болезнен спомен от миналото и разплака Камелия. След като Джулия и Магдалена напуснаха сцената без нито един обърнат стол, Камелия не успя да сдържи сълзите си, спомяйки си за загиналата в катастрофа и изпълнител на песента – Румяна, която тя е познавала.

След силните емоции, предизвикани от болезнения спомен, Камелия спечели битката за двама от безспорните таланти в кастингите на тъмно до този момент. 25-годишният учител по музика Георги Пеев предизвика Камелия да танцува на рок песен, а актрисата Яна Огнянова бе определена от новия си треньор като „прекрасно острие в предаването, а защо не и финалистка".

Михаела Филева също имаше повод за радост, след като успя да привлече в отбора си друг изявен талант - Вениамин Димитров от Бургас. Животът на младото момче е белязан от трагични събития, но той намира утеха в музиката и в шанса да се качи на сцената на „Гласът на България“. Михаела, Камелия и Графа оцениха високо представянето му, развълнувани от емоционалното и технически чисто изпълнение на хип-хоп парчето „Чужди усмивки“ на Тото от „СкандаУ“.

След като успя да спечели симпатиите на Вениамин, Михаела се включи и в битката за друг изключителен талант - 16-годишната балканска и републиканска шампионка по карате Ния Крушева. С четири обърнати стола след изпълнение на песента Tell Me 'Bout It на Joss Stone, Ния получи шанса да избира между четиримата треньори. В опит да привлече влюбената в каратето участничка, Михаела призна, че нейната майка е сенсей с черен колан в бойния спорт. В крайна сметка Ния избра да се присъедини към отбора на Графа, което предизвика благородна завист от страна на Иван Лечев.

Място в отбора на мастера си спечели и 21-годишната Симона Симеонова, за която това е втори опит на сцената на „Гласът на България“. В миналия сезон на шоуто тя не успява да спечели симпатиите на журито, но тази година младото момиче показа видимо усъвършенствани вокални умения.

Достоен финал на втори епизод от кастигните на тъмно постави актьорът Даниел Пеев, чието изпълнение на песента "Zombie" завърши с четири обърнати стола, а чувството му за хумор бе оценено като достойно за стендъп комедийно шоу. Даниел от своя страна избра да се присъедини към отбора на Графа.

„Бях много притеснен, въпреки че не си личи. Наистина се учудих, когато всички се обърнаха”, разказа Даниел в сутрешния блок на bTV. „Бях себе си на кастинга, не играх роля. Бях доста емоционален, защото наистина се притесних. Може би актьорската ми природа ми помогна да използвам тази емоция и да я покажа на публиката”, допълни той.

Тази седмица в дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ водещата Елина Марковска ще срещне онлайн аудиторията с Графа и Иван Лечев, и ще разкрие неподозирани таланти на Камелия и Графа в новото седмично предизвикателство към треньорите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама