Знаменитости скърбят за починалия актьор Люк Пери

19:40, 05 мар 19 / Любопитно 25 1369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът и носител на "Оскар" Леонардо ди Каприо отдаде почит към колегата си Люк Пери, който почина в понеделник на 52-годишна възраст, след като миналата седмица беше приет в болница заради инсулт, съобщават световните агенции, цитирани от БТА.

"Люк Пери беше добросърдечен и невероятно талантлив актьор. За мен беше чест да работя с него. Мислите и молитвите ми са отправени към него и близките му", написа 44-годишният Леонардо ди Каприо в Twitter.

Ди Каприо е работил съвместно с Люк Пери над предстоящия филм "Имало едно време в Холивуд" на Куентин Тарантино, припомня Контактмюзик.

Почит към Пери, прочул се с ролята си в сериала "Бевърли хилс, 90210" от 90-те години на миналия век, отдадоха и други знаменитости.

"Трудно ми е да приема, че той повече няма да е наоколо, за да ни дарява с дълги прегръдки и да споделя мъдростта и добрината си с нас. Мисля за семейството му. За децата му. Моля се за тях да намерят изцеление и покой след тази съкрушителна загуба. Просто не мога да повярвам", гласи туитът на Лили Райнхарт - една от звездите на сериала "Ривърдейл", в който Люк Пери играе бащата на главния герой.

"Сърцето ми е разбито. Той означаваше толкова много за мнозина. Беше много специален човек. Споделям дълбоката скръб на семейството му и на всички, които го обичаха. Невероятна загуба", споделя актрисата Джени Гарт - екранна партньорка на Люк Пери в "Бевърли хилс, 90210".

Актрисите Оливия Мън и Росарио Доусън също отдават почит към актьора, когото наричат своя "първа тръпка", но същевременно невероятен, добър и сърдечен човек.

Сред знаменитостите, изразили скръбта си от загубата на Люк Пери, са още писателят и режисьор Джос Уидън, актьорите Джон Крайър, Шанън Дохърти, Алисън Стоунър, Дони Уолбърг, Вайола Дейвис, Робин Гивънс, сенатор Шеръд Браун.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че снимките за новия сезон на сериал "Ривърдейл" са били преустановени за ден след смъртта на Люк Пери, за да могат актьорите и екипът да изразят опечалението си. 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама