Блок бутоните влизат в битката между треньорите в „Гласът на България“

19:20, 07 мар 19 / Любопитно 25 967 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първото музикално трио в Сезон 2019 ще се бори за място в отборите на треньорите в трети епизод от кастингите на тъмно в „Гласът на България“. В неделя вечер зрителите ще станат свидетели на конкуренцията между Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев за привличане на най-добрите вокални таланти, както и на емоциите и вдъхновяващите лични истории на участниците – както професионални музиканти с успешна кариера, така и абсолютно начинаещи таланти с мечта за голямата сцена.

Един от треньорите ще използва за първи път своя блок бутон в желанието си да предотврати присъединяването на изявен талант към отбора на свой конкурент. Кой е той и какви емоции ще предизвика първото включване на новите бутони в битката между треньорите ще стане ясно в неделя вечер.

Изпълнителката ще трогне дълбоко треньорите със силата на човешкия дух и музиката като спасение. А участничка ще се яви на кастингите на тъмно в компанията на своята 100-годишна цигулка и ще получи подкрепа и вдъхновение от световноизвестен музикант, а Графа ще въведе понятието "Кармата Лечев", с което описва "орисията" на рокаджиите да отиват в отбора на колегата му. Дали някой от журито ще успее да сложи край на тази карма, ще стане ясно в неделя вечер.

Новият V-Reporter и трети водещ в шоуто Елина Марковска поднася поредната порция предизвикателства към талантите и треньорите в тазседмичното издание на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Ще успее ли Камелия да разсмее Графа, докато задачата му е да остане сериозен и глади ли Иван Лечев чорапите си? Всичко това и още много забавни моменти следете зад кадър.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама