Ангел Джамбазки е домакин на конференция на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа

08:30, 09 мар 19 / Политика 25 2022 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 9 март (събота) от 14:30 часа в Централния военен клуб ще се проведе конференция, организирана от Алианса на консерваторите и реформистите в Европа на тема: Бъдещето на Европа: Традиционализъм, християнски ценности, патриотизъм. Домакин на събитието е евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Събитието е едно от най–големите в календара на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа. За първи път път български евродепутат има честта да стане лице на подобно световно събитие на консервативната общност.

Припомняме, че именно Ангел Джамбазки заедно с един от заместник-председателите на ВМРО Искрен Веселинов и министъра на околната среда и водите Нено Димов създадоха харта от седем стълба, които да положат основите на Новата Европа – Европа на отечествата и нациите. Патриотът и представител в ЕП е и най-активният депутат в ЕП по темите свързани с миграционната политика на ЕС, насилственото налагане на джендър идеологията, двойните стандарти при заплащането, храните и обслужването и т.н. за страните от т.нар Западен и Източен блок на Съюза.

Ето защо евродепутатът Ангел Джамбазки организира годишна конференция на Алианса на европейските консерватори и реформисти, на която са поканени представители от АКРЕ и ЕКР като специални гости. В конференцията ще вземат участие и Красимир Каракачанов – министър на отбраната и председател на ВМРО, Нено Димов – министър на околната среда и водите, Георги Харизанов – Институт за дясна политика, Боян Стефанов – Младежки консервативен клуб, Кристиян Шкварек – Консерваторъ.БГ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама