Какво е тайното послание на цветята?

09:20, 08 мар 19 / Любопитно 25 1368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

8-и март е повод на любимите хора да покажат любовта си към жените, било то съпруга, дъщеря, майка или сестра. Разбира се, тя не се измерва в скъпи подаръци и грандиозни жестове. Достатъчно е един букет или само едно цвете.

Всяко цвете обаче носи скрито послание. Вижте какво е то:

Рози

Разбира се, за никого не е изненадващ фактът, че розите се подаряват на човека, в когото си влюбен. Най-подходящо е рози да се подарят от мъжа на любимата му жена. Изборът на цвят на розите също е от значение. Ако става дума за червени рози, то става дума за любов. Но ако розата е в светъл цвят, то посланието им е закачливо и романтично.

Лале

Лалетата са цветята, които са сред най-често подаряваните на 8-ми март. Причината не се крие само във факта, че това е моментът, когато лалетата разцъфват. Посланието, което изпраща лалето е за вечна и вярна любов.

Орхидея

Ако получиш орхидеи на 8-ми март, то можеш да очакваш, че господинът се опитва да те съблазни. Орхидеите се смятат за екзотични цветя и основното им послание е сладка съблазън и освободено поведение.

Слънчогледи

Слънчогледите са идеалният избор, защото те извикват усмивки и приятни мисли. Яркият жълт цвят на цветето, комбиниран с по-големите му размери, са чудесен избор за роднини на 8-ми март.

Гербери

Герберите се свързват с чистота, невинност и приятелство. Ето защо, ако обмисляш да зарадваш някоя близка приятелка, те съветваме да избереш именно гербери.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама