Изтеглят епизод от анимацията "Семейство Симпсън" заради скандала с Майкъл Джексън

17:20, 08 мар 19 / Любопитно 25 1489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Създателите на популярната анимационна поредица "Семейство Симпсън" са решили да изтеглят един епизод, в който звучи гласът на Майкъл Джексън. Това става след скандалните разкрития, направени в новия документален филм за Краля на попмузиката "Да напуснеш Невърленд", съобщиха ДПА и ТАСС, цитирани от БТА.

Това решение било взето от изпълнителния продуцент на анимационната поредица Джеймс Брукс. "Това беше единственият възможен избор. Хората, с които споря всеки ден за шегите в сериала и с които работя, са настроени също еднозначно", заяви Брукс.

Решението било взето след новите обвинения в педофилия по адрес на Джексън от две негови жертви, отправени в документалната лента "Да напуснеш Невърленд", излъчена от HBO.

Споменатият епизод на "Семейство Симпсън" датира от 1991 г. В него фигурира пациент в психиатрична клиника - плешив, огромен мъж, който по никакъв начин не прилича на Майкъл Джексън. Той звъни от клиниката на семейство Симпсън и когато Барт вдига слушалката, на него му се представя като знаменития музикант. Младият Симпсън не вярва на ушите си и задава въпроси, за да се увери в искреността на събеседника си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама