Къде няма да има вода в София

07:00, 12 мар 19 25 533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. “Цар Самуил“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Козлодуй“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Княгиня Мария Луйза“,
ул. „Цар Самуил“ от ул. „Селиолу“ до ул. „Козлодуй“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. “Граф Игнатиев“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „6 – ти септември“ от ул. „Хан Крум“ до ул. „Граф Игнатиев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „„6 – ти септември“ ъгъла с ул. „Хан Крум“.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Трети март“, кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул.“Трети март“ в участъка от ул.“Поручик Хранов“ до ул.“Извор“
ул.“Кутлина“ в участъка от ул.“Поручик Хранов“ до ул.“Трети март“
ул.“Крайречна“ в участъка от ул.“Поручик Хранов“ до ул.“Извор“
ул.“Страцин“, ул.“Драва“ и ул.“Ален мак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Найденови“ 14, пред кметството. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Незабравка“, с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Георги Никифоров", ул. "Свежест", ул. "Кокиче", ул. "Училищна", ул. "Искър", ул. "Офрей", ул. "Реката".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Никифоров“ ъгъла с ул. „Свежест“.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Зора“, кв. „Гниляне“ община „Нови Искър“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ботев“, ул. „Пенчо Славейков“ , ул. „Тополите“, ул. „Враня“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Зора“.

На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на бул. „Александър Малинов“, жк. „Младост“ 4, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бизнес парк София"№ 3 и № 5 , ул. Околовръстен път от № 253 до ул. „Бизнес парк София“.

Възможно понижено налягане на водата на високите етажи в района на ул. „Самара“ , ул „Проф. Александър Танев“ , ул. Околовръстен път“ и бул. „Александър Малинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бизнес парк София“ срещу кино „Арена“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама