Разбиха група за разпространение на наркотици в Ямбол

15:25, 11 мар 19 25 1664 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Специализираната операция е проведена на 7-ми март на територията на Ямболска област. Според събраните до момента данни групата е била сформирана през януари миналата година и оттогава се е занимавала с разпространение на амфетамини и марихуана.

В хода на акцията са извършени множество претърсвания и обиски, намерени и иззети са различни количества от наркотичните вещества. В къщата на ръководителя на групата служителите открили и импровизирана лаборатория за производство на предлаганите „на черно“ амфетамини. Установява се откъде групата се е снабдявала на едро с марихуана, която впоследствие е била разпространявана в областта.

С определение на Специализирания наказателен съд от 9-ти март на трима от обвинените е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“. За четвъртия участник в групата Специализираната прокуратура не е поискала най-тежката мярка, тъй като в момента той изтърпява присъда за друго престъпление в затвора. Мерките за неотклонение могат да бъдат обжалвани пред Апелативния специализиран наказателен съд.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама