Поп звездата Инна гостува с концерт във Велико Търново

17:50, 11 мар 19 / Любопитно 25 1346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Топ звездата на световната поп сцена, румънката Инна вече активно се подготвя за първия си самостоятелен концерт у нас в старопрестолния град Велико Търново, тази неделя, 17 март. След интензивно турне зад океана в Мексико, САЩ и Доминиканката република, Инна се завръща на родните Балкани, за да наелектризира родните поп и денс маниаци с най-големите си хитове.

Румънката споделя, че вече няма търпение най-после да види красивото Велико Търново, за което  са й споделяли не един и двама нейни близки, възхитени от величието на старата ни столица, радваща се на огромна популярност сред туристите от северната ни съседка през последните години. Инна е поръчала на организаторите да я зарадват с панорамна обиколка из най-големите забележителности на града, като е проявила завиден интерес към многовековната му история.

Броени дни преди концерта си в ДКС „Васил Левски“ Инна изпрати изискванията си за престоя си у нас. Тя е пожелала хотелът й да бъде зареден със завидни количества кокосови орехи, които са част от енергийния й ритуал за подгряване преди всяко нейно шоу. Ароматни свещи и тибетска релакс музика допълват медитативните й практики, след които я виждаме толкова красива, свежа и пълна с енергия на сцена.

Специално веган меню, с което Инна поддържа фигурата си, е задължително изискване към готвачите в хотела за целия престой на Инна. То включва както изключителни зеленчукови деликатеси, така и микс от супер храни  от различни краища на света като чия, мака и годжи бери.

Концертът на Инна във Велико Търново на 17 март в ДКС „Васил Левски“ е част т културния календар на Община Велико Търново. Билети могат да се закупят от Туристически инфрмационен център „Велико Търново“ и мрежата на Eventim от 20 до 40 лв. От специална цена 15 лв.  могат да се възползват студентите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама