Ученичка без книжка катастрофира и рани приятелките си

13:35, 18 мар 19 25 1344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

18-годишна ученичка от Варна заби автомобил в стълба на светофар и рани двете си приятелки. Опасност за живота на ранените няма, но имат тежки фрактури и са настанени за лечение в болница.

Инцидентът станал в неделя на кръстовището на бул. "Трети март" и ул. "Анна Феликсова" в морската столица. Девойката стъпила здраво на газ, въпреки трафика, изтървала контрола над фолксвагена, колата поднесла и се забила в светофара. Тя се разминала с леки натъртвания, но приятелките й, които са на същата възраст, са настанени в болница с фрактура на прешлени и фрактура на срамна кост. При последвала проверка се оказало, че момичето не е карало шофьорски курс и няма книжка.

Други три момчета на по 10 години се разминаха само с контузии, след като излезли от пътя край село Кичево и се ударили в насип. Другата крайност е 78-годишен пенсионер, който спря реното си в крайпътно дърво близо до разклона за село Долище. Причината за инцидента е несъобразена скорост.

48-годишна варненка се блъсна в предпазна ограда на магистрала „Хемус”. Инцидентът е станал в петък, 15 март, около 9.50 часа. Жената била зад волана на лека кола „Дачия”. Получава е фрактура на лумбален прешлен. Прегледана е и настанена за лечение, без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама