Принц Чарлз впечатли с добра форма по бански

09:20, 20 мар 19 / Любопитно 25 2351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Принц Чарлз впечатли с добра физическа форма по време почивка в Барбадос, пише БГНЕС.

Въпреки че често се шегува с възрастта си, 70-годишният престолонаследник изглежда по бански като човек с поне 10 години по-млад.

Тайната на добрата му форма са редовни упражнения, умерена диета и желязна воля. Смята се, че принц Чарлз следва примера на баща си Филип и прилага система от упражнения на Канадските военновъздушни сили.

Тя е известна със съкращението 5BX, което се разчита като "петте основни упражнения". Теглото на принц Чарлз е непроменено от десетилетия. Престолонаследникът тежи 72 килограма.

Чарлз се гордее, че може да носи униформи, които са били ушити за него преди 30 години и си поставя това постижение като цел.

За да я постигне, Чарлз яде само два пъти на ден. Закуската му включва рохки яйца и плодове. Принцът никога не обядва, а за вечеря яде печено месо или риба с пресни зеленчуци.

Принц Чарлз пие малко, като любимите му алкохолни напитки са сухо мартини, приготвено от три части джин и една част вермут, както и шотландското малцово уиски Лафройг, което Чарлз разрежда с вода.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама