Къде няма да има вода в София

07:00, 22 мар 19 / Общество 25 293 Topnovini
1

На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул.“Патриарх Евтимий“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Патриарх Евтимий“, бул.„Витоша“, пл. „Атанас Буров“, ул. „Княз Александър I“, ул. „Генерал Гурко“, ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Граф Игнатиев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Неофит Рилски“.

На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Корал“, жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 3, бл. 4, бл. 1Б, ул. „Роглец“ № 17, ул. „Гео Милев“ от ул. „Слатинска река“ до ул. „Кривина“ и ул. Кривина.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 2А.

На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Георги Софийски“, Център, район „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Константин Иречек" от ул. „Даскал Манол“ до ул. „Яков Крайков“ – четни номера
ул. „Виктор Григорович“ №1

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Иречек“ ъгъла с ул. „Абоба“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиротска“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Пиротска“ от ул. „Антим I“ до ул. „Странджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Антим I“.

На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул.“Чавдар Мутафов“, кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Чавдар Мутафов“ от ул. „Екатерина Ненчева“ до бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Тодор Чипев“, ул. „Лиляна Паница“
ул. „Тодор Кохужаров“ от ул. „Чавдар Мутафов“ до бул. „Симеоновско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тодор Кохужаров “ ъгъла с ул. „Чавдар Мутафов “.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 203 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.