Волен Сидеров: Всеки ден крепим стабилността на коалицията

12:29, 21 мар 19 / Политика 25 1028 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стабилността на коалицията я крепим всеки ден - надявам се да не се срути, защото БСП не са готови да управляват. Това коментира лидерът на ПП „Атака“ и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров във връзка със скандалите около имотите на част от управляващите и дали те ще се отразят на стабилността на коалицията.

Сидеров добави, че тези скандали може да доведат до разместване на министерски постове.

„Виждате, че БСП не са готови да управляват. Ако бяха готови, да кажем: „Заповядайте, поемайте властта, започвайте да управлявате“. Не са готови, значи трябва да поддържаме стабилността на коалицията, докато се появи такава сила“, коментира още Сидеров.

"Цветан Цветанов засега е много силен в дипломацията. Нека да не го отклоняваме от този път. Такива чудеса постига - това с Марешки, това с Румен Христов. Това е днешният Кисинджър. Имаме нужда от такива хора, не се вглеждайте в битовизми", коментира председателят на ПГ на ОП Волен Сидеров.

Според него ГЕРБ няма да загубят предстоящите евроизбори, особено след като в БСП се е получило разделение.

По думите му това, че Елена Йончева е била определена за водач на листата на социалистите, е грешка, която ще се отрази на изборния резултат на БСП, и ГЕРБ ще вземат повече гласове.

"Въпросът е ние, патриотите, какво правим - дали ще се явяваме заедно. В събота има конгрес на ВМРО. Ще отида, поканен съм, ще си сложа един хубав костюм, ще поздравя ВМРО, защото ние сме партньори", коментира Сидеров.

Той изрази желание за среща между тримата лидери в коалицията "Обединени патриоти" по отношение на евентуално общо явяване на евроизборите. По повод на председателското място на парламентарната група на патриотите Сидеров заяви, че ако НФСБ настояват за съпредседателство и ВМРО са съгласни, той нямал нищо против. Да ръководиш парламентарна група от три партии е доста сложна работа, каза още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама