Кубрат Пулев: Срещу Кличко бях прекалено самоуверен, трябва баланс

14:10, 21 мар 19 / Спорт 25 1090 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-добрият български боксьор в тежката категория Кубрат Пулев се готви усилено за 28-ия си мач на професионалния ринг. Кобрата се изправя срещу румънеца Богдан Дину в ранните часове на неделя и този път няма да си позволи подценяване на съперника.

"Чувствам, че мога да победя. Чувствам се много силен, много уверен в себе си. Но пак и това трябва да е в баланс, защото когато беше с Кличко бях прекалено самоуверен и просто не оценявах, че се изправям за световна титла. Мислех, че излизам на някакво републиканско първенство в Ямбол или в Сливен. След това ми се показа, че не е точно така", каза Кубрат.

"Предполагам, че и в събота на боксовата гала ще има наистина много българи. Ще е като един празник. Надявам се да им дам победата и да бъдат още по-щастливи. Важното е, че ще се съберат и ще изживеят една българска вечер", сподели боксьорът ни.

Мачът на Кубрат е гвоздеят в програмата на боксовата гала, която ще бъде излъчвана пряко от телевизионния гигант ESPN.

Радостта за българите отвъд океана, които ще могат да бъдат сред зрителите в “Хангара”, е двойна. В същата гала на ринга излиза и Тервел Пулев. Съперник на бронзовия медалист в полутежка категория от олимпийските игри в Лондон 2012 ще бъде Брандън Джонсън (САЩ).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама