Цветанов: Флагманът на компроматната война срещу мен е Румен Радев

10:46, 22 мар 19 / Политика 25 931 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Премиерът е прав да се ядосваме, защото два месеца преди изборите да се правят подобни компромати, защото за мен това е компромат, обслужва само и единствено предстоящата европейска кампания. Така коментира Цветан Цветанов думите на премиера за скандала с апартамента му.

"Самият факт, че това се вади в навечерието на евровота и се обслужва от всички тези, които вече взеха своята позиция от политическите кръгове. Тук, разбира се, трябва да сложим и флагманът на тази компроматна война, която ще се води в предстоящата кампания, а именно президентът Радев, който направи вчера изказване, в което не знам защо и по какъв начин бяха изложени тези негови виждания по теми, които са свързани само и единствено с това дали еди човек е нарушил закона. И когато говорим за правова държава и законност, трябва да кажа, че с гордост заставам пред вас! Никога не съм направил нещо от което да се срамувам през всички тези години. Изпълнил съм си ангажимента, спазвайки законите. Всяка една сделка е публична и затова минава и през Агенцията по вписванията. Ако съм искал нещо да крия, смятате ли, че ще го направя по този прозрачен начин?", коментира Цветанов.

"Мога да кажа, че нито съм по придобил нещо на по-ниска ниска цена, от тази която е на данъчна оценка, тя е на много по-висока цена. От тази гледна точка искам да попитам, когато приключи проверката и се направи цялостен анализ, и се установи, че всичко е законно, дали ще ми се извини някой?", попита Цветанов.

Той припомни, че е бил в подобна ситуация през 2013 г., когато отново 2 месеца преди изборите бил внесен анонимен сигнал срещу него. Моментът на атаката с апартамента той обвърза със срещата ГЕРБ - СДС, за консолидация на десните избиратели." писмото на Джоузеф Дол изигра съществена роля за осъзнаването на политическите формати, които са към това политическо семейство, как трябва да обединим усилия. Тези,които отправят днес атаките към мен са притеснени от организационното състояние на ГЕРБ".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама