Адв. Румен Николов: Ще защитавам безплатно всеки, срещу когото ,,Артекс” заведе дело

15:20, 24 мар 19 25 2551 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Адвокат Румен Николов се обърна с пост във Фейсбук към собственичкат на нашумялата фирма ,,Артекс", която скоро заяви, че ще осъди всеки, който е оронил престижа на дружеството. Членът на адвокатската колегия осъди изказването и духовито заяви, че ще защити всеки гражданин, срещу когото е повдигнато подобно обвинение в съда безплатно.

,,Собственичката на строителната фирма „ Артекс“, арх. Весела Мирянова заяви, че ще съди всеки, който уронвал престижа на дружеството. Госпожо Мирянова, аз пък Ви заявявам, че ще защитавам безплатно всеки, срещу който образувате дела.

С действията си Вие показахте, че нямате място в големия бизнес. Да направите подобни сделки, с хора заемащи най-високите нива в държавата ни, по този левашки начин означава, че сте забравили да мислите.

Струва ми се госпожо Мирянова, че това е края на „Артекс“. Жалко, но винаги се получава така, когато е налице самозабравяне. Не плашете хората, г-жо Мирянова.

Снишете се, наведете се, поискайте прошка и замълчете. Постройте поне една детска градина или нещо друго, макар и малко в квартала ни и спрете да се показвате по медиите. Това е безплатен съвет".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама