Хубчев поема "Левски", Балъков - националите?

11:36, 25 мар 19 / Спорт 25 970 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Петър Хубчев ще поеме "Левски" веднага след европейската квалификация на националния отбор срещу Косово тази вечер, съобщават спортните издания. Шефовете на "сините" са се спрели на Хубчев заради успехите му в Берое и дисциплината, която налага в отборите си. Сегашният треньор Георги Дерменджиев няма да остава на пост в клуба.

По непотвърдена информация селекционерът на България ще напусне поста си още във вторник независимо от изхода на двубоя в Прищина. В петък националите стартираха кампанията за Евро 2020 с равенство 1:1 срещу Черна гора на стадион "Васил Левски".

Твърди се още, че ръководството на "Левски" е разочаровано от Георги Дерменджиев. Бившият наставник на "Лудогорец" пое "сините" в края на зимната подготовка след раздялата със Славиша Стоянович. Под негово ръководство тимът победи ЦСКА с 1:0, но отстъпи с 0:2 от "Лудогорец" и на практика загуби шансове за титлата. Хубчев се понравил на новите собственици със смелостта си да налага млади футболисти в националния отбор.

Новият селекционер щял да се казва Красимир Балъков. 52-годишния треньор на "Етър" вероятно ще получи разрешение от БФС да води паралелно тима от Велико Търново до края на сезона.

На 7 юни националите ни гостуват на Чехия, а на 10 юни са домакини на Косово. Гостуването на Англия на „Уембли" е насрочено за 7 септември, а англичаните ще върнат визитата на 14 октомври. Три дни по-рано националите ни ще гостуват на Черна гора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама