Мия и Филип стават опасно близки в новия епизод на „Дяволското гърло“

17:20, 28 мар 19 / Любопитно 25 884 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Историята в „Дяволското гърло“ става все по-заплетена, а разследването все още е в задънена улица. Намереното дете става причина за нови ужасяващи разкрития. Мия тръгва в неочаквана посока, но дали Филип ще се довери на нейния инстинкт или ще застане на страната на баща си – предстои да разберем съвсем скоро.

Асен отново ще се включи в разследването, за да помогне там където е най-силен… в гората. Нова следа ще ги отведе до нови улики и пчелар особняк, който живее сам в гората. Какво ще открият в дома му и ще успеят ли този път разследващите да се доближат до убиеца и неговия мотив?

Диана ще трябва да последва Лазар в пещерата „Дяволското гърло“, ако иска да върне медальона си. Там ще усети мистичното и страховито въздействие на пещерата, но дали желанието й да си върне любимата вещ няма да постави живота й в смъртна опасност?

Филип ще вземе трудно решение, а двамата с Мия ще попаднат в ситуация, която заплашва да усложни и разследването, и отношенията им.

Докъде ще стигнат двамата и какво ще се случи с Диана – не пропускайте да видите в новия епизод на криминалната драма „Дяволското гърло“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама