Волен Сидеров: Дариткова е способна да отговаря за дисциплината в партията

10:10, 28 мар 19 / Политика 25 715 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров не вижда проблем в работата на парламента, след като д-р Даниела Дариткова поема председателското място в парламентарната група на ГЕРБ.

Дариткова: Ще търся устойчиво парламентарно мнозинство

Той добави, че Дариткова е диалогичен човек и е способна да отговаря за дисциплината в партията и кворума в Народното събрание.

„Ще работим с Дариткова. Аз не виждам някакъв проблем за това, че се променя председателят на парламентарната група на ГЕРБ. Не виждам драма. Мисля, че го казах още миналата седмица, в събота на конгреса на ВМРО. Предвиждах такива размествания и не виждам нищо драматично в това. Ще продължим да работим и ще си направим мандата. Дариткова е един комуникативен човек, спокоен. Аз не виждам проблеми за комуникацията“, каза Сидеров.

Александър Йорданов и Илия Лазаров влизат в общата евролиста на ГЕРБ и СДС

„Не очаквам трусове за кворума. Нищо не се променя. Не виждам въобще причини за трусове. Аз не гласувам за Дариткова. Оставката ще подкрепя, разбира се, това е волеизява, а Дариткова ще си я избират от парламентарната група на ГЕРБ“, коментира още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама