Слънчево в петък и събота, дъжд в неделя

07:15, 29 мар 19 25 570 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В петък сутринта ще е хладно с минимални температури между минус 2 и 3 градуса и на много места в котловините ще има условия за образуване на слана. През деня ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен североизточен вятър. Дневните температури ще останат между 10 и 15 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но хладно. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще се между 8 и 12 градуса. Температурата на морската вода е 10-11. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна и Централна България ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 0, на 2000 метра - около минус минус 5 градуса.

В събота ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни след обяд, но ще е без валежи. Ще продължи да духа до умерен североизточен вятър. Сутринта ще е хладно, с минимални температури между минус 2 и 3 градуса, а през деня слабо ще се затопли и максималните температури ще бъдат между 12 и 17 градуса.

В неделя ще има повече облачност и на отделни места, главно в Южна България ще превали слаб дъжд. Температурите слабо ще се повишат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама