Смяната на часовото време в неделя ще засегне 29 влака

18:30, 28 мар 19 25 1112 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Предстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу неделя, ще наложи промени във времената на пътуване на общо 29 влака, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. При преминаването от зимно към лятно часово време всички влакове, които се движат след 3 часа, ще генерират виртуално 60 минути закъснение в нощта на 30 и 31 март.

Смяната на часовото време тази година ще засегне 11 бързи влака, 1 международен, 9 пътнически и 8 крайградски. Тези композиции ще се движат с коригирани разписания.

Поради тази причина няма да бъдат осъществени връзките на 8 влака, основно на пътуващите с нощните композиции, във възелни гари с влакове по други направления, които се движат в сутрешните часове в интервала между 5 и 7 часа в неделя.

Композициите, които ще се движат с коригирани разписания, пътуват по направленията основно на нощните влакове: София-Варна /през Горна Оряховица и Карлово/, Пловдив-Варна, София-Пловдив-Бургас, Повеляново-Добрич-Кардам, както и единични влакове Мездра-Видин, Самуил-Силистра, Самуил-Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама