Британците очакват до дни раждането на бебето на Меган и Хари

10:02, 29 мар 19 / Любопитно 25 1004 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британците са уморени от безкрайната сага с Brexit. Предстоящото раждане на бебето на принц Хари и Меган Маркъл, което се очаква в близките дни, обаче ще внесе положителни емоции в Обединеното кралство, пише Reuters.

Макар че бебето им ще е седмо по ред по линията за заемане на кралския трон на Великобритания, интересът към кралската двойка е огромен.

„Ще има огромен интерес към бебето на Хари и Меган“, казва Ингрид Сюард, редактор на списание „Majesty“. "Бебето ще е друг внук или внучка на обичаната принцеса Даяна, това е смесицата от Хари и Меган и се случва по-малко от година, откакто са се оженили, така че интересът ще бъде огромен", допълни тя.

Любовта на хората към кралското семейство не е нещо необичайно. Хари и Уилям са много обичани в Съединените щати, където винаги фенове тълпи ги посрещат като телевизионни звезди.

"Приказката за принца, който се влюбва в американската актриса и един вид холивудската страна на живота им, фактът, че тя е участвала в телевизионно шоу на Netflix, а сега е част от кралските ангажименти - това развълнува хората", коментира Лаура Хилс, редактор на списание ОК.

По време на събитие през януари Меган сподели, че е бременна в шестия месец.

„Реалността е такава - Меган е американка, разведена, но се ожени за принц Хари - детето им ще бъде изключително важно от гледна точка на монархията, но и по отношение на Америка. Знаете, че тя е не по-малко и американска принцеса", каза Робърт Джонсън, екперт по новини за кралската фамилия в London Evening's Standart.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама