Вики получава бизнес предложение в „Господин Х и морето”

18:20, 29 мар 19 / Любопитно 25 1088 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Симо ще реши да научи децата на покер. Децата се разпалват и следват наставленията му за премерен риск, блъф на място и т.н. Невена влиза в стаята и е потресена от сцената – първо преписването, а сега и хазарт. Симо изрежда ползата от игра на покер – аналитично мислене, концентрация, смелост в решенията, въображение и обяснението за изненада на Симо, ще се хареса на строгата учителка. Дали това няма да е началото на нещо между двамата?

Масларов започва да си мисли, че майките го харесват и започва да се оплаква на г-н Христов, „Ти не знаеш какво е да си пристиснат от толкова много жени“. Какъв съвет ще му даде Хамелеона, и какво ще направи директорът, ще разберем довечера от 20:00 часа.

Изненадващо Вики ще получи бизнес предложени за влога си, предложението ще дойде от непознат мъж, което няма да се хареса на ревнивия Кънчо и той бързо ще реши и този проблем.

Къната ще хареса Симо и ще започне да се вижда с него и да си споделя, без дори да подозира, че Вики ще става все по-близка с учителя, но до къде ще стигнат двамата и то на плажа? Ще видим довечера.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама